Vi bygger relationer, så du kan bygge resultater

Du får aldrig en anden chance for at skabe et førstehåndsindtryk.

Med dialog, indsigt og elegante værkstøjer skaber vi løsninger, der afspejler dig og din forretning, så dine kunder føler sig hjemme. Lige med det samme.
 

 
 
185-clipboard.png

1. Onboard

Modtag et hurtigt overslag på din opgave. Udfyld vores formular og send idag.

 
219-heart.png

2. Afklaring

Med et afklarende møde, får vi sporet os ind på dine konkrete behov. 

 
065-calculator.png

3. Tilbud

På baggrund af det afklarende møde, får du et udspecificeret tilbud.

 
006-pencil.png

4. Design

Med et godkendt tilbud, går vi igang med at designe identiteten til dit website.

 
385-embed2.png

5. Opbygning

Når designet er godkendt bygger vi websitet med indhold og funktioner.

 
166-rocket.png

6. Lancering

Når websitet er klar, går vi i luften med en aftalt dato. 

Raadgivning_website_squarespace_sketchdesign.jpg

Rådgivning

Afklaring. Design. Køreplan

Website_Squarespace_sketchdesign.jpg

Website

Design. Indhold. Synlighed.

Drift_website_squarespace_sketchdesign.jpg

Drift

Sikkerhed. Nyt indhold. Promovering.

 

Det får du

 
219-heart.png

Afklaring

Bliv klar

Sammen med dig gennemgår vi hvorfor du driver din forretning, hvordan du gør det, hvad du tilbyder, og hvem du hjælper. På den måde kender vi hjertet af din virksomhed, og kan udfolde og afspejle det overfor de rigtige modtagere.

087-display.png

Website

Bliv digital

Dit website bliver designet på en brugevenlig CMS platform som er tilpasset alle digitale medier som smartphone, laptop og tablet. På den måde er din forretning åben 24/7, og dine kunder kan tilgår oplysninger, når det passer dem.

447-appleinc.png

Logo

Bliv genkendt

Dit logo er dit signatur og det visuelle hjerte i din forretning. Derfra vil resten af din visuelle identitet folde sig ud og signalere kvaliteten af dine produkter og ydelser. Vis derfor vejen for dine kunder med dit hjerte og logo.

009-pen.png

Grafisk design

Bliv trykt

Din kommunikation har brug for at udkomme digitalt og på tryk. Derfor hjælper vi dig med alt fra grafik, billedbehandling og online materiale til diverse tryksager som visitkort, brochurer, plakater og andet kommunikation til print.

 
376-paragraph-left.png

Tekst

Bliv læst

Fang læseren  med relevant indhold og ligeværdigt sprog. Vi spinder ord og skræddersyr din tekst, så det essentielle træder frem og læseren bliver set. Vi redigerer din nuværende tekst, eller skriver den fra bunden.

016-camera.png

Foto

Bliv portrætteret

Med et stærkt portræt, skarpe produktfotos og stemningsfyldte miljøbilleder, vil du fremstå troværdig og kvalitetbevidst fra første øjekast. Vi tilbyder både unikke billeder fra en fotograf og supplering fra billedebank.

020-film.png

Video

Bliv levende

Lad dine kunder mærke dig og din forretning gennem velproducerede videoer. Med dette stærke medie kommer du hurtigt ud over scenekanten og giver modtageren en autentisk oplevelse af dig og det du tilbyder.

006-pencil.png

Illustration

Bliv understreget

Underbyg dine ord, modeller og ydelser med grafik og illustrationer. Med visuelle greb kan du forenkle abstrakte og komplekse processer, så pointen afkodes hurtigt. Eller det kan skabe en stemning, der fremhæver din tekst.

 
135-search.png

SEO

Bliv fundet

SEO er en engelsk forkortelse af Search Engine Optimization. Med et søgeoptimeret website, kan Google finde dig, når din målgruppe efterspørger din ydelse. Vi hjælper med optimering samt måling af trafik og data.

027-bullhorn.png

Promovering

Bliv brandet

Kom på læben af din målgruppe med strategisk markedsføring. Med en målrettet insats med PR, Sociale Medier og nyhedsbreve kommer du i dialog med de rigtige modtagere, og kan forstærke dine kunderelationer.

squarespace-logo-symbol-black.png

Squarespace

Bliv lækker

Squarespace er den primære platform, som vi bygger websites i. Det er super brugervenligt og driftsikkert og har et nordisk udtryk i sit grunddesign. Alle vores kunder er glade for Squarespace, og den frihed og tryghed det giver.

150-cogs.png

Drift

Bliv opdateret

Dit website er et dynamisk og levende visitkort, som holder pulsen oppe hos dine modtager gennem løbende aktivitet  og opdatering. Vi hjælper med relevant indhold på dit website og drift af digital og trykt markedsføring.