Kundecases

Her kan du se og læse om udvalgte kundecases.


AMC-NORTH-Web-Showcase.jpg
 

AMC NORTH

AMC NORTH er et dansk investeringsfirma, der varetager administration af ejendomme med et juridisk fundament.

Målet med et nyt Squarespace website er at afspejle firmaets kompetencer og professionalisme overfor nye og potentielle kunder. Samtidig er det vigtigt at firmaet internt kan varetage opdateringer af hjemmesiden, og har derfor valgt Squarespace som den sikre og brugervenlige platform.

Websitet er udviklet i samarbejde med Jonas Høholt som er en anerkendt timelaps fotograf.

amcnorth.dk

 

Livsstilshøjskolen-Web-Showcase.jpg
 

Livsstilsstilshøjskolen Gudum

Livsstilshøjskolen Gudum hjælper bl.a. deres kursister med livsstilsændringer, store vægttab og øget livskvalitet. Højskolen er højaktuel med deres kurser i forhold til de stigende livsstilsproblemer i Danmark og har meget at tilbyde overfor de mennesker, som har brug for hjælp til at ændre kurs i deres liv.

Målet for et nyt Squarespace website var at imødekomme målgruppen i design, ord og billeder samt at optimere kunderejsen med færre menupunkter og kliks. Ved at skabe overblik, intuitiv navigation og en sanselighed på hjemmeside har vi afspejlet essensen af højskolens produkter, så både kunde og kursister kan genkende sig selv i miljøet. Derudover indgår hjemmesiden i en større marketingsplan for højskolen, hvor kampagner på de sociale medier skal hjælpe med at tiltrække større opmærksomhed til skolen.

Projektet har været et optimalt samarbejde med Thomas Dahl Nordlund, som er tekstforfatter og marketingschef på højskolen samt Martin Laugesen fra Grimstudie, som har leveret de smukke billeder.

livsstilshojskolen.dk

 

 

Board & Business - by hanne Christensen

Hanne Christensen er en driftig erhvervs- og bestyrelseskvinde med en indflydelsesrig baggrund hos bl.a. LEGO, HJEM-IS samt Jaguar og Landrover. Hanne tilbyder idag rådgivning inden for forretningsudvikling, professionalisering, marketing og branding. Derudover bidrager hun med sin viden i diverse bestyrelser og netværk.

Hjemmesiden har til formål at være et online visitkort, som hun eller andre kan henvise til og understøtte hendes professionalisme.

Hjemmesiden er designet i samarbejde med fotografen Anne Kring.

boardandbusiness.com

 

 

Loop Partners

LOOP Partners optimerer IT-investeringer gennem rådgivning, udvikling og drift. LOOP Partners er en driftig virksomhed i vækst, og det har været et spændende samarbejde med fra afklaring, proces og lancering af deres Squarespace website.

Hjemmesiden har til formål at imødekomme potentielle kunder, understøtte salgsprocessen og tiltrække dygtige medarbejdere.

Sketchdesign varetog opgaven i godt samarbejde med fotograf Anne Kring og tekstforfatter Lotte Koch,

looppartners.com

 

Henriette har udarbejdet website til min virksomhed Board & Business – BY Hanne Christensen. Samarbejdet har været som jeg havde håbet, og resultatet er blevet, som jeg havde drømt om. Fra første færd har jeg oplevet Henriette som meget lyttende og engageret i opgaven. Henriette arbejder med barren sat højt og med en meget fin evne til reelt at omsætte input og ideer. Grundig, hurtig og professionel er andre ord, som passer på Henriettes måde at arbejde på. Jeg giver Henriette min varmeste anbefaling, når der skal udvikles websites i Squarespace.
— Hanne Christensen | Bestyrelseskvinde | boardandbusiness.com

 
Jette-jaacks-logo-mockup.jpg

Jette Jaacks Photography

Jette Jaacks er en professionel fotograf med manges års erfaring inden for fashion og reklame. Derudover laver hun erhvervsportrætter og fotoprojekter af forskellig karakter.

Sketchdesign havde fornøjelsen af at udvikle logo og hjemmeside i tæt samarbejde med Jette Jaacks.

Hjemmesiden har til formål at være et portfolio for hendes arbejde som hun og andre kan henvise til.

jettejaacks.com

 

 

Let’s do pr

LET’S DO PR er et PR bureau i Aarhus C, der arbejder med high-end brands inden for livsstilsbranchen. Det være sig kunst, møbler og andre designprodukter.

Sketchdesign har redesignet logoet og designet Squarespace websitet i tæt samarbejde med Luise Søndergaard, der driver bureauet. Det var vigtigt, at hun selv kunne varetage den daglige drift af hjemmesiden i form af opdatering af billeder og tekst.

Hjemmesiden har til formål at være et online visitkort, som hun og andre kan henvise til via netværk og kunderelationer.

letsdopr.dk

 

Henriette har hjulpet mig med mit nye website fra start til slut, indenfor en meget stram deadline. Hun har ramt min stil og udtryk perfekt med alt fra logo til udformning af selve hjemmesiden. Derudover har hun været meget fleksibel i forhold til hjælp med ekstra små opfølgende spørgsmål. Og jeg er nu selv istand til at køre min egen hjemmeside herfra, hurra! Mine varmeste anbefalinger.
— Jette Jaacks | Fotograf

 

Kropslig ledelse

Kropslig Ledelse træner ledere og ansatte i erhverslivet i kropslig kommunikation. Bag firmaet af Thomas Nygaard, som er skuespiller, underviser, danser og konsulent.

Det var vigtigt for Thomas, at han selv kunne opdatere sin hjemmeside, og var begejstret for Squarespace og den intuitive platform.

Hjemmesiden er målrettet erhvervslivet og har til formål at være en online brochure, som han kan sende ud til potentielle kunder og henvise til i sit netværk.

kropsligledelse.dk

 

 
Konkordia-mockup-logo.jpg

Konkordia

KONKORDIA underviser i ledelse og livsstrategier og uddanner ledere og medarbejder i HNLP/NLP Business Practitioner. Troels Brink er manden bag KONKORDIA og han brænder for at hjælpe erhvervslivet til bedre trivsel og resultater.

Sketchdesign har redesignet logoet og opbygget hans Squarespace website, mens Anne Kring har stået for billeder.

Hjemmesiden har til formål at oplyse og kommunikerer uddannelser og netværk som nye og gamle kursister kan tilmelde sig.

konkordia.dk

 

MERE END DESIGN!
Sketchdesign har udviklet min hjemmeside “Kropslig Ledelse”. Jeg er meget tilfreds med både proces og resultat. Henriette stillede mange relevante spørgsmål og gav sig tid til at diskutere form og indhold med mig. Jeg oplevede hende som lyttende, indsigtsfuld og med en ekstraordinær evne til at leve sig ind i mit produkt. I løbet af udviklingsprocessen viste Henriette sig som en kompetent og kreativ sparringspartner, der rakte langt udover det designmæssige og helt ind på det forretningsmæssige område; Henriette er som en business coach og designer i ét! Jeg vil til enhver tid anbefale hende, særligt til personer / firmaer, der er detaljeorienterede og har brug for det helt rigtige design. Jeg glæder mig til at udvikle nye hjemmesider med Henriette i fremtiden.
— Thomas Nygaard | Skuespiller | kropsligledelse.dk

 

Viennas english theatre academy

Viennas English Theatre Academy er en relativ ny teaterskole for internationale skuespillerelever i Wien.

Hjemmesiden har til formål at oplyse om uddannelsen og forestillinger samt give nye elever adgang til tilmelding.

Skolen overtog selv vedligeholdelsen af hjemmesiden, og har sidenhen undergået et par ændringer.

vetavienna.com

 

 

Musikskolen Laura

Musikskolen LAURA er en af Danmarks største private musikskoler med adresse i Aarhus. Skolen underviser og underholder ca. 5.000 elever om året, hvor af ca. 4.000 er børn mellem 0-5 år. Skolen var Danmarks første udbyder af Babyrytmik, og tilbyder idag både undervisning på skolen og privat hos mødregrupper.

Hjemmesiden har til formål at højne overblikket for besøgende og reducere opkald til skolen. Websitet har en høj aktivitet i form af information på kort og lang bane samt tilmeldingsperioder. Den skulle samtidig bygge bro mellem LAURA’s ånd og en moderne og logisk opbygning, og rummer derfor både legende illustrationer og stram navigation.

musikskolenlaura.dk

 

Jeg kan varmt anbefale Henriette. Hun fornemmede meget hurtigt mig, mit arbejde og det univers, vi ønskede at skabe sammen. Design og hjemmeside forløb nemt og var en let process. Resultatet er enkelt, smukt og let - præcist, som jeg ønskede det. Jeg er meget tilfreds med resultatet og samarbejdet. TAK Henriette :)
— Kirsten Brink | Træning af krop, sind og sjæl | kirsten-brink.dk

 
Kirsten-Brink-logo-mockup.jpg

Kirsten brink

Kirsten Brink insisterer på at livet skal leves i fulde drag. Hun brænder for at videregive livsglæde til mennesker gennem træning af krop, sind og sjæl.

Sketchdesign har udviklet logo og Squarespace hjemmeside med henblik på at signalere omsorg og imødekomme kvinder midt i livet.

Formålet er at henvise til websitet via de sociale medier, netværk og begivenheder og gøre det let at tilmelde sig dans og samtaler.

kirsten-brink.dk

 

 

Tranbjerg fys

Tranbjerg Fys hjælper børn og voksne med genoptræning og fysioterapi.

Hjemmesiden har til formål at skabe overblik over ydelser, faciliteter og priser for besøgende.

tranbjergfys.dk

 

Vi skulle have opbygget en ny hjemmeside, og fik gennem hele processen professionel vejledning af Henriette.
Gennem hele forløbet (fra introduktion til CMS, valg af template, sidens opbygning, kontinuerligt fokus på målgruppen, fotografering on location og kyndig vejledning i brugen af Squarespace) blev vi holdt i hånden og hjulpet i mål - med både humor, professionalisme og veludviklede pædagogiske evner. De varmeste anbefalinger af Henriette og SketchDesign.
— Agnes Holst | Fysioterapeut | tranbjergfys.dk