KUNDEoplevelser

Her kan du læse et udvalg af vores kundeudtalelser.


33522.jpg

Board & Business

- BY HANNE CHRISTENSEN

Sketchdesign har udarbejdet website til min virksomhed Board & Business – BY Hanne Christensen. Samarbejdet har været som jeg havde håbet, og resultatet er blevet, som jeg havde drømt om. Fra første færd har jeg oplevet Henriette som meget lyttende og engageret i opgaven. Henriette arbejder med barren sat højt og med en meget fin evne til reelt at omsætte input og ideer. Grundig, hurtig og professionel er andre ord, som passer på Henriettes måde at arbejde på. Jeg giver Henriette min varmeste anbefaling, når der skal udvikles websites i Squarespace.

- Hanne Christensen

THOMASJPEG-SQSP.jpg

Kropslig ledelse

MERE END DESIGN!
Sketchdesign har udviklet min hjemmeside “Kropslig Ledelse”. Jeg er meget tilfreds med både proces og resultat. Henriette stillede mange relevante spørgsmål og gav sig tid til at diskutere form og indhold med mig. Jeg oplevede hende som lyttende, indsigtsfuld og med en ekstraordinær evne til at leve sig ind i mit produkt. I løbet af udviklingsprocessen viste Henriette sig som en kompetent og kreativ sparringspartner, der rakte langt udover det designmæssige og helt ind på det forretningsmæssige område; Henriette er som en business coach og designer i ét! Jeg vil til enhver tid anbefale hende, særligt til personer / firmaer, der er detaljeorienterede og har brug for det helt rigtige design. Jeg glæder mig til at udvikle nye hjemmesider med Henriette i fremtiden.

- Thomas Nygaard

Jette_V113-2_WEB.jpg

Jette Jaacks

Henriette har hjulpet mig med mit nye website fra start til slut, indenfor en meget stram deadline. Hun har ramt min stil og udtryk perfekt med alt fra logo til udformning af selve hjemmesiden. Derudover har hun været meget fleksibel i forhold til hjælp med ekstra små opfølgende spørgsmål. Og jeg er nu selv istand til at køre min egen hjemmeside herfra, hurra! Mine varmeste anbefalinger.

- Jette Jaacks

Sk%25C3%25A6rmbillede%2B2016-06-22%2Bkl.%2B08.57.49-1.jpg

Kirsten Brink

Jeg kan varmt anbefale Henriette. Hun fornemmede meget hurtigt mig, mit arbejde og det univers, vi ønskede at skabe sammen. Design og hjemmeside forløb nemt og var en let process. Resultatet er enkelt, smukt og let - præcist, som jeg ønskede det. Jeg er meget tilfreds med resultatet og samarbejdet. TAK Henriette :)

- Kirsten Brink

agnesholst_colors.jpg

Tranbjerg Fysioterapi

Vi skulle have opbygget en ny hjemmeside, og fik gennem hele processen professionel vejledning af Henriette.

Gennem hele forløbet (fra introduktion til CMS, valg af template, sidens opbygning, kontinuerligt fokus på målgruppen, fotografering on location og kyndig vejledning i brugen af Squarespace) blev vi holdt i hånden og hjulpet i mål - med både humor, professionalisme og veludviklede pædagogiske evner. De varmeste anbefalinger af Henriette og SketchDesign.

- Agnes Holst