Det skal sige klik

Sketchdesign er et netværksbureau, der arbejder selvstændigt og i samarbejde med dygtige specialister afhængigt af opgaven. Her kan du lære os lidt bedre at kende.

1353_A_baige.jpg

HENRIETTE Fredslund Jacobsen

Henriette er indehaver af Sketchdesign og oprindeligt uddannet grafisk designer fra Højer Designseminarium. Hun har gennem årene arbejdet i forskellige brancher som designer og teamleder og har siden 2014 været selvstændig som Squarespace-webdesigner i Sketchdesign.

Psykologi og kreativitet er grundvandet i Henriettes arbejde, hvormed hun bygger bro mellem mennesker. Hun går helst klogere i seng, end da hun stod op, og udveksler gerne viden på tværs af fag og brancher. Ingen kan stå alene eller vide alt, så derfor har hun et tæt samarbejde med specialister, der sikrer den optimale løsning.

Lasse_Juhl_2018-10-2416406.jpg

Lasse Juhl

Tekstforfatter

Lasse skriver fra hjertet og trækker essensen ud af din person og forretning, så du står skarpt i enhver sætning. Med få spørgsmål får han relevante svar, som skærer enhver overflødighed fra, så du står tilbage med den rene vare. Lasse er kandidat i litteraturhistorie.
wort.dk

Anne Kring.jpg

Anne Kring

Fotograf

Anne er en gudsbenådet fotograf, der ser indersiden af mennesket gennem linsen. Hun er en af Danmarks dygtigste portrætfotografer og har bidraget med mange smukke billeder til vores websites. Mange har svært ved at stå foran et kamera, men Anne skaber et naturligt og tillidsfuldt rum sammen med dig, så du knap nok mærker kameraet.
annekring.dk

Lotte_Koch.jpg

Lotte Koch

Tekstforfatter

Lotte driver virksomheden Skrivefirmaet er tekstforfatter og content writer helt ud i fingerspidserne og ved, hvad der kræves af indhold til websites. Hun formår at formidle kompliceret viden og har især arbejdet med tekstarbejde og content marketing inden for B2B, IT og industri.
skrivefirmaet.dk

 
Martin_Laugesen.jpg

Martin Laugesen

Fotograf

Martin er en skarp fotograf, der udfordrer sit motiv, og leverer et autentisk og eksklusivt resultat.

Martin har fokus på mode, portræt, reklame og video. Han har med sit ironiske firmanavn en ydmyg og moderne tilgang til sit arbejde, hvor kunden altid får, hvad de har behov for - og mere til.
grimstudie.dk

Rikke Portræt.JPG.jpg

Rikke Stegler

Grafisk designer

Rikke er en super dygtig grafisk håndværker, der har styr på sine redskaber og varetager designet med største professionalisme. Hun har brede kompetencer inden for trykte og digitale medier og er en perfekt og hårdtarbejde teamplayer, der gerne tager ansvar for videreudvikling af konceptet.
steglers.dk

Laust_Rud.jpg

Laust Rud

Softwareudvikler

Laust er datalog og en erfaren seniorudvikler. Han er detaljens mester og træder til når der er behov for unikke løsninger inden for kode og IT. Han føjer til, trækker fra eller udfordrer den eksisterende platform, så arbejdsgange og funktioner optimeres. Laust er en sjælden men uundværlig race.
valuestream.io

 
Thomas_nordlund.jpg

Thomas Dahl Nordlund

Tekstforfatter og kommunikationsrådgiver

Thomas er en skarp formidler, der med klare kommunikationsstrategier flytter kunder og forretninger til nye højder. Med sit rolige overblik udvælger han de rette ord og kanaler. Han er også indehaver af mobilvideokurser.com, hvor han lærer dig at optage, redigere og distribuere video ved brug af din telefon eller tablet.

Thomas er cand.mag. i dansk og efteruddannet journalist. Derudover har han har dispensation fra Erhvervs-, Bygge- & Trafikstyrelsen til at flyve med droner i tæt bebyggede områder. Læs mere på picturepilot.dk