Tiltræk dine kunder med elegant webdesign

 

Med dialog, indsigt og elegante værktøjer skaber vi løsninger, der afspejler dig og din forretning, så dine kunder føler sig hjemme. Lige med det samme.

 
 

Rådgivning ⥤

Website ⥤ 

Drift ⥤

 

Det siger andre

Et uddrag fra vores kundereferencer

 
 Hanne Christensen

Hanne Christensen

Sketchdesign har udarbejdet website til min virksomhed Board & Business – BY Hanne Christensen. Samarbejdet har været som jeg havde håbet, og resultatet er blevet, som jeg havde drømt om. Fra første færd har jeg oplevet Henriette som meget lyttende og engageret i opgaven. Henriette arbejder med barren sat højt og med en meget fin evne til reelt at omsætte input og ideer. Grundig, hurtig og professionel er andre ord, som passer på Henriettes måde at arbejde på. Jeg giver Henriette min varmeste anbefaling, når der skal udvikles websites i Squarespace.
— Hanne Christensen | CEO | Board & Business
 
 
 
 Thomas Nygaard

Thomas Nygaard

MERE END DESIGN!
Sketchdesign har udviklet min hjemmeside “Kropslig Ledelse”. Jeg er meget tilfreds med både proces og resultat. Henriette stillede mange relevante spørgsmål og gav sig tid til at diskutere form og indhold med mig. Jeg oplevede hende som lyttende, indsigtsfuld og med en ekstraordinær evne til at leve sig ind i mit produkt. I løbet af udviklingsprocessen viste Henriette sig som en kompetent og kreativ sparringspartner, der rakte langt udover det designmæssige og helt ind på det forretningsmæssige område; Henriette er som en business coach og designer i ét! Jeg vil til enhver tid anbefale hende, særligt til personer / firmaer, der er detaljeorienterede og har brug for det helt rigtige design. Jeg glæder mig til at udvikle nye hjemmesider med Henriette i fremtiden.
— Thomas Nygaard | Ledelseskonsulent
 
 
 
 Hanne Mølby Henriksen

Hanne Mølby Henriksen

Det var lige dig, jeg havde brug for. Med tålmod og teknisk snilde gav du mig mod på at skabe min egen hjemmeside. I løbet af en formiddag fik vi den grundlæggende struktur på plads, og jeg blev klædt på til at arbejde videre selv. Helt uden mentale nedbrud og anfald af indre kløe. Squarespace er skønt at arbejde med. Det samme er du. Tak for hjælpen.
— Hanne Mølby Henriksen | Journalist
 
 
 
 Jette Jaacks

Jette Jaacks

Sketchdesign har hjulpet mig med mit nye website fra start til slut, indenfor en meget stram deadline. Hun har ramt min stil og udtryk perfekt med alt fra logo til udformning af selve hjemmesiden. Derudover har hun været meget fleksibel i forhold til hjælp med ekstra små opfølgende spørgsmål. Og jeg er nu selv istand til at køre min egen hjemmeside herfra, hurra! Mine varmeste anbefalinger.
— Jette Jaacks | Fotograf